Contact

Peter Coremans
06 51 81 97 36
Ingrid Coremans
06 52 30 19 16


Contactformulier

Over ons

Coremans Bouw Interieur Styling bestaat ruim 10 jaar en heeft een grote diversiteit in Projecten mogen maken voor B2B en B2C. Doordacht vakwerk is voor ons het realiseren van woonwensen. Van complete nieuwbouw of verbouwing tot interieurs op maat, in de stijl die bij onze opdrachtgever past. Vanaf het moment dat we starten in onze werkplaats, tot de interieurbouw, afronding en nazorg.

Bekijk onze Projecten.

Werkwijze
We zijn kritisch op elk detail. En dan is goed niet goed genoeg, het moet top zijn! Daar gaan we voor bij Coremans Bouw Interieur Styling. In elke fase willen we dat onze klanten dat ervaren. Geïnspireerd raken van de ontwerpen en enthousiast zijn bij de uitvoering en het uiteindelijke eindresultaat. Met duidelijke afspraken en persoonlijk contact tijdens het hele proces.

Samenwerking
We werken in opdracht van bedrijven, interieur-architecten, instellingen en particulieren. Samen werken we aan de vertaling van creatieve ontwerpen naar een interieur wat past bij de identiteit van de opdrachtgever. In alle fasen wordt kritisch gekeken of idee en resultaat naadloos overeen komen. Het eindresultaat van de woonwens moet perfect passen bij de opdrachtgever. En dat levert prachtige projecten op, waarin u als opdrachtgever wordt ontzorgd.

Bedrijfspand

In Januari van 2020 hebben we onze intrek genomen in het hoogwaardige bedrijfspand aan de Bedrijfsstraat 8 in Nuland, waarin naast een optimale uitstraling het efficiënt en energie sparend werken centraal staat. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Graag even vooraf Ingrid Coremans bellen voor een afspraak - 06 52 30 19 16.